Чипси з капусти та манго з перцем чилі: які здорові перекуси з незвичними поєднаннями варто спробувати
Чипси з капусти та манго з перцем чилі: які здорові перекуси з незвичними поєднаннями варто спробувати

Чипси з капусти та манго з перцем чилі: які здорові перекуси з незвичними поєднаннями варто спробувати

Тости — це надзвичайно легка закуска, і якщо ви додасте правильні начинки, ви отримаєте надзвичайно поживне та ситне частування.

Наприклад, їх можна доповнити ягодами та косломолочним сиром і отримати здоровий та корисний перекус. Але це більш класичне поєднання. Eat This Not That пропронує ознайомитися також із досить незвичними інгредієнтами у одній страві.

Сальса з кукурудзи та квасолі з чіпсами

Ідеальне поєднання кукурудзи, чорної квасолі, нарізаних помідорів, нарізаного болгарського перцю, червоної цибулі та заправки яблучним оцтом і соком лайма. Сіль і перець за смаком. Подавайте з чіпсами або як самостійний гарнір.

Грінки з сиром та яблуком

Сир брі містить 6 грамів білка, який може допомогти вам бути ситими. Яблуко містить близько 2-3 грамів клітковини, ще однієї поживної речовини, яка, як відомо , допомагає насититися після їжі. А для здорових жирів, які покращують ситість, волоські горіхи також забезпечують 18 грамів.

Манго зі спеціями чилі

Для гостро-солодкої закуски очистіть манго від шкірки і наріжте його кружечками. Посипте свіжим соком лайма та порошком чилі або пластівцями чилі. Манго містить понад 2 грами клітковини , щоб допомогти вам бути ситими, а природна солодкість фруктів і гострота пластівців чилі допоможуть задовольнити вашу тягу без додавання цукру.

Овочі та песто

Овочі, такі як гриби, баклажани та болгарський перець, містять один-два грами клітковини, які допомагають наситити вас, а песто містить корисні жири, які допомагають залишатися ситими.

Диня, загорнута в прошутто

Загорніть скибочки дині в хороший прошутто або іспанську шинку. Це все, що вам потрібно для смачної, легкої та менш калорійної закуски. Ви можете підтримувати низьку кількість калорій (близько 100 калорій на порцію), а прошутто містить 8 грамів білка, щоб допомогти вам бути ситими.

Капустяні чипси

За допомогою простої закуски, приготованої лише з листової капусти та оливкової олії, ви отримаєте смачну, низькокалорійну закуску, якою зможете насолоджуватися замість звичайних картопляних чіпсів. Одна чашка листової капусти містить лише 10 калорій, а оливкова олія – лише 40, в результаті чого ваша загальна кількість калорій становить 50 калорій на порцію!

Раніше OBOZ.UA розповідав про 10 корисних низькокалорійних закусок для схуднення.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader