Котлети з плавленого сиру: як приготувати, щоб були хрусткі зовні та м’які всередині
Котлети з плавленого сиру: як приготувати, щоб були хрусткі зовні та м’які всередині

Котлети з плавленого сиру: як приготувати, щоб були хрусткі зовні та м’які всередині

Котлети з плавлених сирків – це зовсім новий вид гастрономічного задоволення. Вони мають хрумку скоринку та м’яку, еластичну начинку, що точно прийдеться всім до смаку.

Фудблогерка з ніком kathycoooks в Instagram розповіла, як приготувати котлети з плавлених сирків так, щоб вони не розвалювались. Вона також стверджує, що смак цієї страви здивує всіх.

Котлети з плавленого сиру: як приготувати, щоб були хрусткі зовні та м’які всередині

Інгредієнти

  • Плавлені сирки – 3 шт
  • Яйця – 2 шт
  • Борошно – 4 ст.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Сушений часник
  • Паніровка

Спосіб приготування

1. Натерти плавлені сирки, додати до них спеції, яйця та борошно. Добре перемішати.

Котлети з плавленого сиру: як приготувати, щоб були хрусткі зовні та м’які всередині

2. Вологими руками сформувати котлетки та обваляти в паніровці.

Котлети з плавленого сиру: як приготувати, щоб були хрусткі зовні та м’які всередині

3. Обсмажити на рослинній олії до золотавості. Подавати з улюбленим соусом.

Котлети з плавленого сиру: як приготувати, щоб були хрусткі зовні та м’які всередині

На  OBOZ.UA є й інші рецепти котлет:

  • Котлети у тісті
  • Котлети з фаршу
  • Котлети по-київськи
Джерело матеріала
loader