У Вінниці водій на смерть збив 5-річного хлопчика і втік: чоловіка "викрив" його ж автомобіль
У Вінниці водій на смерть збив 5-річного хлопчика і втік: чоловіка "викрив" його ж автомобіль

У Вінниці водій на смерть збив 5-річного хлопчика і втік: чоловіка "викрив" його ж автомобіль

Чоловік на місці ДТП залишив номери свого автомобіля.

У Вінниці40-річний водій на шаленій швидкості збив 5-річного хлопчика, коли той із батьком переходили дорогу по пішохідному переходу. Удар був такий, що від травм дитина померла одразу. Винуватець з місця аварії втік .

Про це йдеться у матеріалі кореспондента ТСН Валерія Кузнєцова.

ДТП сталась на пішохідному переході. Світлофор того вечора через вимкнене світло не працював. За даними поліції 40-річний водій на шаленій швидкості збив 5-річного хлопчика, який переходив дорогу по зебрі з батьком. Удар був такої сили, що дитина відлетіла на кілька метрів.

Швидкою хлопчика у важкому стані доправили до реанімації, кілька годин медики боролися за життя дитини, але марно. 

"Дитина була доставлена у важкому стані, з важкою політравмою, закритою травмою органів черевної порожнини. Із закритою черепно-мозковою травмою, це фактично відрив спинного від головного мозку. Травми були несумісні з життям", - сказала медична директорка обласної дитячої лікарні Оксана Муравська. 

Водій з місця аварії одразу втік кажуть у поліції. Але від удару номер його авто відлетів, тому чоловіка знайшли вже наступного ранку. Авто він заховав у гаражі. У крові затриманого експертиза знайшла алкоголь.

"Аварія сталася пізно ввечері, на ранок, в його крові було виявлено більше двох проміле алкоголю. За вказаним фактом почали провадження за двома статтями", - каже речниця поліції Вінниччини Інна Парфенова.

Пішохідний перехід, де сталась аварія дуже небезпечний, кажуть перехожі. Особливо під час знеструмлень, коли світлофори перестають працювати. Регулювальникі працюють лише вибірково - на складних перехрестях. І місце, де сталась аварія, у їхній перелік не входить, повідомили ТСН у патрульній поліції.

Водії ж, кажуть місцеві, попри зебру, людей пропускають не всі.

У вінницькому суді чоловіку обрали запобіжний захід - два місяці під вартою. На засіданні Дмитро Драчук, так звати затриманого водія, поводив себе спокійно, вину повністю визнав. За смертельний наїзд на 5-річного Максимка і залишення його у небезпеці чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Новини 07:00 10 липня. Завершення рятувальних робіт, цинізм росіян в ООН, прощання з "Ірландцем"

  • Його фото облетіло весь світ: лікар "Охматдиту" Олег Голубченко розповів про "приліт" під час операції
  • Саміт НАТО у США: чому Зеленський не прийшов на урочистості та заява Байдена про втрати Росії
  • Удар по "Охматдиту": Зеленський не стримався і просить США дозволити бити по території РФ
Джерело матеріала
loader
loader