Літній салат з кабачків – це не тільки чудова смачна страва, але й чудовий спосіб використати овочі, які в цей період року завжди є в надлишку у холодильнику.
Фудблогерка з ніком tania_sheremet_ в Instagram розповіла, які ще інгредієнти потрібно додати до салату, щоб вийшла дійсно смачна страва. Також вона показала, яку заправку найкраще використовувати.
Інгредієнти
- Кабачки – 1 великий або 2 маленьких
- Помідори – 1 великий
- Часник – 3 зуб
- Яйця – 2 шт
- Кріп
- Петрушка
- Олія – 1 ст.л.
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування
1. Кабачок розрізаємо на 4 частини і ріжемо шматочками.
2. Обсмажуємо на невеликій кількості олії протягом 3-4 хвилин, щоб овоч залишився хрумким.
3. Яйця розбиваємо, збовтуємо, виливаємо до кабачків. Додаємо сіль, перець, перемішуємо та готуємо до готовності яєць.
4. Додаємо подрібнений часник, перемішуємо та перекладаємо в миску. Залишаємо до охолодження.
5. Нарізаємо помідори, подрібнюємо кріп та петрушку. Додаємо все до кабачків.
6. Додаємо сіль та перець за смаком та столову ложку олії. Перемішуємо та подаємо до столу.
На OBOZ.UA є й інші рецепти салатів:
- Грецький салат
- Різнокольоровий пісний салат
- Салат з куркою та грибами