Ексфутболіст Шахтаря завершив кар’єру у 31 рік
Ексфутболіст Шахтаря завершив кар’єру у 31 рік

Ексфутболіст Шахтаря завершив кар’єру у 31 рік

Грузинський захисник Давид Хочолава повісив бутси на цвях через численні травми і хірургічні операції.

Давид Хочолава вирішив завершити кар’єру гравця у 31 рік. Причиною колишній центрбек Чорноморця та Шахтаря назвав численні травми.

Нагадаємо, грузинський футболіст приїхав в Україну влітку 2015 року, коли підписав контракт із Чорноморцем. Через два сезони він перейшов до Шахтаря.

Влітку 2021 Хочолава був проданий у Копенгаген за 2,5 мільйони євро. Утім за останні півтора роки практично не грав, перенісши одразу кілька важких травм та операцій, які зрештою так і не дозволили йому повернутися у професійний футбол.

“Це важке, але неминуче рішення. Я справді намагався і провів безліч годин, бажаючи повернутися, але мені довелося визнати той факт, що шляху назад немає. Це важко, але я це розумію, і здоров’я має бути на першому місці.

Я провів фантастичний час у Копенгагені та «Копенгагені». Я знайшов тут друзів на все життя, отримав відмінний досвід на полі та сформував міцний зв’язок із клубом, містом та вболівальниками. Мені цього страшенно не вистачатиме, але я ніколи не забуду ту підтримку, яку ми із родиною отримали тут – не в останню чергу в найважчі часи після нападу на Україну, де ми відчували величезну любов та підтримку. Я завжди буду за це вдячний.

Тепер я маю разом зі своєю родиною з’ясувати, що принесе мені майбутнє. Я сумуватиму за футболом і життям, яке його оточує, але він також відчиняє двері для вивчення інших сторін життя разом із моєю родиною та друзями”, – наводить слова Хочолави офіційний сайт

Нагадаємо, раніше бельгійський футболіст пішов зі збірної після автоголу на Євро-2024.

 



Джерело матеріала
loader
loader