Для особливої ​​вечері: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт соковитого м'яса із соусом у духовці
Для особливої ​​вечері: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт соковитого м'яса із соусом у духовці

Для особливої ​​вечері: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт соковитого м'яса із соусом у духовці

Цього разу на своїй сторінці в Instagram колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася рецептом соковитої та запашної свинячої вирізки з беконом. Ця страва чудово підійде як для повсякденної вечері, так і для особливого випадку.

Для приготування знадобляться:

  • Свиняча вирізка – 1 шт.
  • Гірчиця - 1 ст.
  • Бекон – 250 г
  • Вершкове масло – 30 г
  • Томатний соус – 30 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Перець – за смаком

Процес приготування:

Спочатку зачистіть свинячу вирізку від плівок, залишивши невеликий шар жиру. Зробіть чотири надрізи вздовж філе, щоби створити кишені для маринаду, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.

До м'якого вершкового масла (кімнатної температури) додайте гірчицю, томатний соус, подрібнений часник, сіль і перець. Ретельно перемішайте до однорідної маси. Добре змастіть вирізку отриманою сумішшю, приділяючи особливу увагу надрізам, щоб маринад проник глибше у м'ясо.

"Мастер Шеф" Литвинова додала, на лист, застелений фольгою і пергаментом, викладіть смужки бекону впоперек філе. Потім покладіть зверху замариновану вирізку і щільно загорніть спочатку в пергамент, а потім у фольгу.

Залишіть м'ясо на півтори години для маринування. Після цього розігрійте духовку до 180 градусів та запікайте вирізку протягом 25 хвилин.

Після запікання дайте м'ясу трохи охолонути, розгорніть його з фольги та пергаменту, наріжте порційними шматками та подавайте до столу, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Джерело матеріала
loader
loader