100-річна пенсіонерка працює по 50 годин на тиждень і співчуває молодим: в чому її секрет
100-річна пенсіонерка працює по 50 годин на тиждень і співчуває молодим: в чому її секрет

100-річна пенсіонерка працює по 50 годин на тиждень і співчуває молодим: в чому її секрет

У віці 100 років Міріам Тодд самостійно керує автівкою, ходить на роботу і любить плавати в басейні. Вона не хоче сидіти вдома на пенсії, тому працює щонайменше 50 годин на тиждень. Міріам почала працювати в сімейному меблевому магазині ще у 1940-х роках і досі ходить на роботу.
Вона веде бухгалтерію, допомагає клієнтам обирати меблі та підтримує роботу магазину в Стретфорді, штат Нью-Джерсі. Магазин відкрили її батьки в 1929 році, і Міріам почала працювати там у молодому віці.

100-річна пенсіонерка працює по 50 годин на тиждень і співчуває молодим: в чому її секрет - Фото 1

Вона каже, що робота їй не важка, тому що їй подобається те, що вона робить. Міріам народилася 11 червня 1924 року і досі працює, інколи навіть більше 50 годин на тиждень. Вона зізнається, що такий режим підходить не всім, але їй було б важко залишатися вдома.

Зараз 100-річна Міріам кожного дня їздить на роботу на своїй машині, самостійно робить покупки і готує їжу для себе та свого сина, з яким живе. Міріам каже, що секрет її довголіття – це міцне здоров'я і хороша генетика. Вона не має серйозних захворювань і відвідує лише офтальмолога.

100-річна пенсіонерка працює по 50 годин на тиждень і співчуває молодим: в чому її секрет - Фото 2

Деякі звички, які допомагають їй підтримувати здоров'я:

  • Поживний раціон та здоровий спосіб життя – Міріам не їсть смажену їжу, не вживає алкоголь, не палить і не їсть фастфуд.
  • Завжди свіжа їжа, приготована вдома – вона готує зі свіжих продуктів, які вирощує на своєму городі. Єдиний консервований продукт, який вона вживає, – це квашена капуста.
  • Здоровий і повноцінний сон.
  • Активний спосіб життя – Міріам любить плавати в басейні, підтримувати чистоту в домі і часто ходить по сходах.
  • Позитивний світогляд – вона вважає оптимізм рисою довголіття і намагається мислити позитивно. Водночас вона співчуває молодому поколінню, адже життя зараз дуже складне і сповнене проблем.

Вам буде цікаво дізнатисязакохана пара відсвяткувала 81 річницю шлюбу та розкрила секрет міцних стосунків: "У нас немає головного"

Джерело матеріала
loader