У салоні було шестеро людей: на Харківщині авто із сім'єю підірвалося на міні, — ОВА
У салоні було шестеро людей: на Харківщині авто із сім'єю підірвалося на міні, — ОВА

У салоні було шестеро людей: на Харківщині авто із сім'єю підірвалося на міні, — ОВА

За словами начальника обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, серед загиблих є одна дитина. Близькі жертв поділилися, що в транспортному засобі могли пересуватися одразу шестеро людей. Рятувальники продовжують пошук тіл.

У Харківській області сталася чергова трагедія з вини росіян. На ворожій міні підірвалася автівка, в якій могла загинути родина. Деталями поділився начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі.

За його словами, сім'я пересувалася на легковому автомобілі ґрунтовою дорогою в лісі Харківської області. У результаті це призвело до великої трагедії. Транспортний засіб підірвався на міні, і за попередніми даними співробітників правоохоронних органів, загинули четверо людей. Серед них одна дитина.

"Розпізнавання тіл триває. Зі слів рідних загиблих, в авто могли бути шестеро людей: 4 дорослих та 2 дитини. Подальший пошук тіл та встановлення осіб триває. На місці трагедії працюють слідчі та рятувальники", — написав Олег Синєгубов.

У Харківській області автомобіль із сім'єю всередині підірвався на міні
Фото: Олег Синєгубов / Telegram

На опублікованій фотографії можна побачити, що транспортний засіб унаслідок підриву на міні фактично повністю знищено, він продовжує горіти.

У Харківській обласній військовій адміністрації нагадали українцям, що всі лісосмуги, а також узбіччя доріг звільнених від російської окупації територій вкрай небезпечні.

"Протитанкові, протипіхотні та інші міни можуть бути добре замасковані на поверхні або в товщі землі", — підсумував Олег Синєгубов.

Представники правоохоронних органів Харківської області ніяк не коментували інцидент на момент публікації матеріалу. Також немає інформації про те, де саме сталася трагедія.

Нагадаємо, 8 травня повідомлялося, що жінка вкрала знаки-попередження про міни в одній з українських областей. Вона думала, що вони нікому не належать, тому й вирішила привласнити. У ДСНС заявили, що в такий спосіб українка наразила на небезпеку сотні місцевих жителів.

Теги за темою
Харківська область
Джерело матеріала
loader
loader