Мариновані кабачки з перцем чилі: чудово смакують до шашлику
Мариновані кабачки з перцем чилі: чудово смакують до шашлику

Мариновані кабачки з перцем чилі: чудово смакують до шашлику

Мариновані кабачки з перцем чилі – це просто ідеальна закуска до шашлику. Освіжаюча, в міру гостра та надзвичайно смачна страва, допоможе рецепторам повністю відчути смак м’яса, смаженого на мангалі.

Як приготувати мариновані кабачки з перцем чилі, в Instagram розповіла фудблогерка Ліза Глінська. Виявляється, ця страва може бути готова ще до того, як посмажиться шашлик.

Мариновані кабачки з перцем чилі: чудово смакують до шашлику

Інгредієнти

  • Молоді кабачки – 3 шт
  • Сіль – 1 ст.л.
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Оцет 9% - 20 мл
  • Часник – 2 зуб
  • Рослинна олія – 50 мл
  • Петрушка
  • Перець чилі

Спосіб приготування

1. Кабачки миємо та просушуємо.

2. Нарізаємо їх на тоненькі смужки.

Сирі кабачки

3. Додаємо сіль та залишаємо на 15 хвилин, щоб пустили сік.

4. Готуємо маринад. Змішуємо в мисці олію, оцет та цукор.

Мариновані кабачки з перцем чилі: чудово смакують до шашлику

5. Перець чилі подрібнюємо та додаємо до маринаду разом із часником та петрушкою.

6. З кабачків зливаємо сік та заливаємо маринадом. Накриваємо харчовою плівкою.

7. Відправляємо у холодильник на 2-3 години.

На OBOZ.UA є й інші рецепти з кабачків:

  • Кабачки "Закусочні"
  • Швидкі мариновані кабачки
  • Кабачки в клярі
Джерело матеріала
loader
loader