Мариновані кабачки з перцем чилі – це просто ідеальна закуска до шашлику. Освіжаюча, в міру гостра та надзвичайно смачна страва, допоможе рецепторам повністю відчути смак м’яса, смаженого на мангалі.
Як приготувати мариновані кабачки з перцем чилі, в Instagram розповіла фудблогерка Ліза Глінська. Виявляється, ця страва може бути готова ще до того, як посмажиться шашлик.
Інгредієнти
- Молоді кабачки – 3 шт
- Сіль – 1 ст.л.
- Цукор – 1 ст.л.
- Оцет 9% - 20 мл
- Часник – 2 зуб
- Рослинна олія – 50 мл
- Петрушка
- Перець чилі
Спосіб приготування
1. Кабачки миємо та просушуємо.
2. Нарізаємо їх на тоненькі смужки.
3. Додаємо сіль та залишаємо на 15 хвилин, щоб пустили сік.
4. Готуємо маринад. Змішуємо в мисці олію, оцет та цукор.
5. Перець чилі подрібнюємо та додаємо до маринаду разом із часником та петрушкою.
6. З кабачків зливаємо сік та заливаємо маринадом. Накриваємо харчовою плівкою.
7. Відправляємо у холодильник на 2-3 години.
На OBOZ.UA є й інші рецепти з кабачків:
- Кабачки "Закусочні"
- Швидкі мариновані кабачки
- Кабачки в клярі