Як смачно посмажити молоду картоплю з підчеревиною: ідеальний гарнір до шашлику
Як смачно посмажити молоду картоплю з підчеревиною: ідеальний гарнір до шашлику

Як смачно посмажити молоду картоплю з підчеревиною: ідеальний гарнір до шашлику

Молоду картоплю смачно не лише відварити з маслом, а й посмажити на сковорідці. Для другого варіанту вам знадобиться підчеревина. М'ясо віддасть достатньо жиру, і овоч буде дуже соковитим всередині та хрустким зверху. 

Ідея приготування смаженої молодої картоплі з підчеревиною опублікована на сторінці фудблогерки з ніком ann.food в Instgaram. Знадобиться всього 5 інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • картопля молода
  • підчеревина чи сало
  • сіль
  • кріп
  • часник

Спосіб приготування:

Як смачно посмажити молоду картоплю з підчеревиною: ідеальний гарнір до шашлику

1. На сковорідці підсмажити підчеревину.

2. Додати молоду картоплю.

3. Готувати під кришкою на маленькому вогні до готовності хвилин 25.

4. Додати часник.

5. Добре посолити.

6. Посипати кропом.

7. Все перемішати.

8. Накрити кришкою.

9. Готувати ще 2 хвилини.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Запіканка з картоплі
  • Котлети з картоплі з м'ясною начинкою
  • Млинці з картоплі та кабачка
Джерело матеріала
loader
loader