Чоловік, який облаяв ветерана з протезами в Одесі, виявився радником віцепрем’єрки: його долю вирішено
Чоловік, який облаяв ветерана з протезами в Одесі, виявився радником віцепрем’єрки: його долю вирішено

Чоловік, який облаяв ветерана з протезами в Одесі, виявився радником віцепрем’єрки: його долю вирішено

В Одесі стався інцидент у ветеринарній клініці, де відвідувач Вадим Шевеленко образив лікаря, ветерана Збройних сил України. Шевеленко виявився позаштатним радником віцепрем’єрки Ольги Стефанішиної, і його вже звільнили з цієї посади.

Про це інформує hromadske з посиланням на Офіс віцепрем'єрки.

Реакція Офісу

«Ми розуміємо суспільне обурення та вважаємо таку поведінку неприйнятною. Це не відповідає нашим цінностям. Ситуація буде вирішена в правовому полі», — прокоментували в Офісі.

Шевеленко був радником з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України. Він регулярно брав участь у нарадах і офіційних заходах, а також супроводжував Ольгу Стефанишину під час поїздок. В Офісі зазначили, що відсьогодні Шевеленко там більше не працює.

Деталі інциденту

Нагадаємо, що інцидент стався 3 липня, коли Шевеленко образив лікаря Олексія Притулу, який втратив ноги на фронті й використовує протези. На відео, опублікованому ветераном, видно, як Шевеленко вимагає від лікаря підійти до його собаки, а після пояснень лікаря про протези, реагує образливою лайкою. Пізніше з’явилося відео, на якому Шевеленко просить вибачення, стверджуючи, що не помітив протезів і думав, що лікар некоректно з ним розмовляв. Олексій Притула відмовився прийняти вибачення.

Ветеран подав заяву до поліції з проханням притягнути відвідувача клініки до відповідальності. Поліція склала адміністративний протокол на Шевеленка за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

Останні новини України:

Українці можуть отримати штраф за ігнорування повістки: на яку суму покарають ухилянтів

Рідного брата вже мобілізували: українець ухилився від призову, суд його суворо покарав

"Це дуже низько — ховатися": військовий присоромив чоловіків, які ховаються від призову

Теги за темою
Одеса Скандал
Джерело матеріала
loader
loader