Джеймс Корден схуд на майже 8 кілограмів за п’ять тижнів: у чому секрет зірки
Джеймс Корден схуд на майже 8 кілограмів за п’ять тижнів: у чому секрет зірки

Джеймс Корден схуд на майже 8 кілограмів за п’ять тижнів: у чому секрет зірки

Джеймс Корден – британський актор, ведучий, сценарист і продюсер. Найбільш відомий як ведучий вечірнього телешоу "The Late Late Show with James Corden". Джеймс Корден ніколи не уникав розмов про свою боротьбу із зайвою вагою, говорячи, що ріс "пухкою дитиною" з низьким стимулом займатися спортом та добре харчуватися.

Однак тепер Корден взяв за мету оздоровитися та розпочати шлях до схуднення. Зробивши це не лише для себе, а й для того, щоб служити прикладом для власних дітей і збільшити тривалість життя, пише eatthis.com.

Під час нещодавнього інтерв’ю з Опрою Вінфрі Корден розповів, що він схуд на приблизно 8 кілограмів лише за перші п’ять тижнів. Повністю змінивши світогляд щодо схуднення, актор відмовився від думки "все або нічого", та скинув вагу набагато швидше, ніж міг би раніше подумати.

"Кожного року протягом останнього десятиліття – 1 січня я говорив собі та всім, що ось, це саме той рік, коли я сяду на дієту та буду худнути - мені набридло моє тіло та відчуття себе нездоровим", –  пояснив Корден, зазначивши, що він часто "їв усе, що було в холодильнику" за кілька тижнів до того, як почати новий план схуднення.

Ведучий прийшов до розуміння, що говорити пусті обіцянки щороку та сподіватися на інші результати - це "цілковите  божевілля". Він розповів про п’ять важливих кроків до здорового способу життя, які допомогли йому досягти своїх цілей.

Підтримка

Одним із найважливіших уроків, які Кордена засвоїв під час своєї подорожі до схуднення, є те, що він не може пройти цей шлях самотужки. "Моя дружина була моєю підтримкою в усій цій затії", – говорить ведучий.

Джеймс також залучив інших членів сім’ї до програми, щоб разом реалізувати план по схудненню.

Ласощі в міру

Частина його плану схуднення включала невеличке місце для чогось солоденького. Корден каже, що зараз він планує свої щотижневі харчові звички, орієнтуючись на випадкові поблажки та знаходячи між усім цим баланс.

"У день народження моєї дружини ми взяли їжу на винос із нашого улюбленого ресторану, тому я спланував, що їстиму того дня та в яких кількостях. Я дійсно смачно поїв… А потім наступного дня я продовжив зазначену дієту", – каже Корден.

Готування самотужки

Хоча Корден може мати необмежений доступ до смачної їжі, незалежно від того, перебуває він за лаштунками на роботі чи їсть в одному з п’ятизіркових ресторанів Лос-Анджелесу, він розповідає, що приготування їжі для себе значно полегшило дотримання його цілей щодо схуднення.

Його улюблений рецепт – піца з нуту за рецептом WW, яку, за його словами, любить уся його родина. "Основа з нуту з невеликою кількістю соусу маринара і трішки сиру, додати туди брокколі та червону цибулю… Це неймовірно смакує", – говорить Корден.

Спорт

Корден визнає, що він не є великим прихильником відвідування тренажерного залу, але, тим не менш, він намагався включити в своє життя більше активності.

Він робив вправи, які ненавидів. Однак завдяки дружині переборов себе та почав займатись. "Ми робимо це разом, виконуючи деякі вправи та невеликі пробіжки, і я постійно на це жаліюсь, а потім неохоче говорю, що відчуваю себе краще… Знову ж таки, це про підтримку", – наголошує актор.

Чітка ціль та мотивація

Хоча Корден не розкривав, скільки кілограмів він хоче скинути в цілому, та наголосив, що у нього є початкова ціль задля підтримки мотивації.

"Мені дуже хотілося б відчути себе в формі менше 90 кілограм", – сказав він.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як отримати фігуру як у Мерилін Монро. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader