Отар Кушанашвілі з крапельняцею в руці показв, як виглядає після двох операцій
Отар Кушанашвілі з крапельняцею в руці показв, як виглядає після двох операцій

Отар Кушанашвілі з крапельняцею в руці показв, як виглядає після двох операцій

Отар Кушанашвілі вже два тижні перебуває в лікрні. За іфнормацією приближених до журналіста осіб, на нього чекає операція по видаленню злоякісної пухлини.

53-річний російсько-грузинський телеведучий Отар Кушанашвілі, у якого наприкінці червня виявили рак кишківника, вперше виклав своє фото після двох перенесених операцій. Світлиною з лікарні поряд з крапельницями він поділився у своєму телеграм-каналі.

Журналіст заявив, що за три дні йому поставили понад 700 крапельниць.

"Я згадую видатний фільм Джонатана Демме "Філадельфія" (де персонаж Тома Хенкса вмирає від СНІДУ). Одна зі свідків каже: "Я НЕ ВИННА, Я НЕ БЕЗВИНЯ, Я ПРОСТО НАМАГАЮСЯ ВИЖИТИ". Ну, ось такі випробування, друзі. Але ви всі повинні пам'ятати, що я — з незламних шахраїв. Бережіть себе та своїх. А мені зараз дозволили пити кефір!", — написав Кушанашвілі.

Зауважимо, що Кушанашвілі госпіталізували 20 червня. Пізніше стало відомо, що у шоумена виявили онкологічне захворювання і йому провели операцію на черевній порожнині — видалили частину кишківника через непрохідність. Тоді у ЗМІ з'явилася інформація, що у журналіста розвинувся перитоніт – небезпечне для життя запалення, яке може призвести до порушення функцій органів. За версією журналістів,Кушанашвілі двічі оперували: спочатку чистили організм, потім робили резекцію шлунка через непрохідність кишківника. І тепер він має видалити злоякісну пухлину з кишківника.

Вже у себе на сторінці в Інстаграм Отар написав: "Будь ласка, не будьте безтурботними! Перевіряйтесь, стежте за своїм здоров'ям. А я виграю цю битву!".

Нагадаємо, раніше ми писали, що у зірки "Діамантової руки" Світлани Світличної виявили пухлину.

Джерело матеріала
loader
loader