На кухні Різ Візерспун навели лад: реакція актриси
На кухні Різ Візерспун навели лад: реакція актриси

На кухні Різ Візерспун навели лад: реакція актриси

Емілі та Лорен зробили все для того, щоб кухня зірки стала ще комфортнішою та зручнішою.

48-річна американська акторка і продюсерка Різ Візерспун показала величезну кухню у своєму будинку в Нешвіллі вартістю $4,2 мільйона, ставши учасницею шоу The Home Edit, яке було опубліковано на YouTube.

Кухня Візерспун дуже світла, з безліччю вікон, які пропускають всередину природне світло, а цегляні стіни надають кімнаті сільського вигляду. Там же є мармурові стільниці і сині меблі, які виділяються на темному тлі стін.

Сфероподібні світильники із золотими деталями розташовані над довгим островом прямокутної форми, на одному боці якого розміщена раковина із золотим краном. На ньому ж трохи вбік видно й індукційну плиту.

Перед островом стоять шість барних стільців коричневого кольору, а прямо навпроти кімнати стояв стіл.

Крім цегляних стін, у відкритій кімнаті також є дерев'яна підлога і стіни, пофарбовані в білий колір із синім окантуванням, що гармонує з колірною гамою шаф.

На стелі розташовані верхні світильники, які забезпечують додаткову яскравість, крім різних вікон і французьких дверей.

Творці шоу Емілі та Лорен допомогли актрисі оптимізувати простір на кухні. Вони спочатку попрацювали над кухонними ящиками, щоб класифікувати кухонне начиння Різ, рушники та інші предмети, такі як кільця для серветок і соломинки.

У кутку кімнати поруч з островом була комора з дерев'яними дверима. Там глядачі побачили кілька полиць, заповнених скляним посудом, скатертинами та серветками. На протилежному боці кухні, поруч із додатковою стільницею і холодильником, розташована вітрина.

Емілі та Лорен організували вітрину, залишивши тільки білий посуд і прозорий скляний посуд, щоб усе відповідало одній колірній гамі. На скляних полицях також було розкидано кілька зелених рослин.

У коморі з синіми полицями дівчата теж навели лад, розставивши все за кольором і за продуктами. На кількох полицях у прозорих ящиках стояли канцелярські товари, а закуски, як-от батончики мюслі та чіпси, поставили трохи нижче.

Після цього Різ змогла повернутися на кухню, щоб оглянути нещодавно облаштований простір, і спочатку почала з комори. Вона була вражена тим, як тепер організовано її простір.

Оглянувши все, наостанок Візерспун зазирнула на холодильник, де теж навели лад.

"О боже мій. Це безумство. Навіть фрукти організовані!" — вигукнула вона.

На шухлядах і полицях усередині холодильника були написи, щоб Різ могла швидко знайти потрібні предмети.

Наприкінці відео голлівудська зірка висловила вдячність і сказала:

"Знаєте, я ваша фанатка номер один, і The Home Edit неймовірний. Фанат уже багато років і спасибі. Ви завжди робите будь-який простір набагато красивішим".

Раніше Фокус писав, що Різ Візерспун поділилася сімейними фотографіями свого будинку.

Теги за темою
Голлівуд
Джерело матеріала