Ірина Федишин спростувала новину про третю вагітність
Ірина Федишин спростувала новину про третю вагітність

Ірина Федишин спростувала новину про третю вагітність

Співачка Ірина Федишин спростувала новину про третю вагітність, яка з'явилася після виходу її кліпу на пісню "Секрет". У відео увійшли кадри, на яких Федишин демонструє округлий животик, через що фанати припустили, що це натяк на скоре поповнення в сім'ї. Проте, у коментарі Oboz.ua артистка розповіла, що посил кліпу був зовсім в іншому і його не всі зрозуміли, навіть батьки пари.

- Мені здавалося, якщо чесно, що всі зрозуміли, що то був тільки кліп. Але значить – ні. Навіть моя мама, яка все-все про мене знає, переглянула відеокомпозицію, і каже: "Я не зрозуміла, що це таке?". Ми батькам не розповідали, про що буде кліп, лише з режисером це обговорювали, – наголосила виконавиця.

Ірина та її чоловік Віталій Човник разом майже 18 років. Пара виховує 13-річного сина Юрія та 9-річного сина Олега і вже давно думає над тим, щоб стати батьками для дівчинки. За словами Федишин, кліпом на пісню "Секрет" вона лише хотіла поділитися своєю мрією і сподівається, що незабаром вона здійсниться.

- Ми думаємо про третю дитину, але зараз я не вагітна. Мріємо з чоловіком про дівчинку. Навіть мій кліп - це свого роду посил про те, щоб наша мрія здійснилася, - додала Ірина.

Федишин із перших днів повномасштабної війни активно займається волонтерською діяльністю, виступає на передовій для військових і разом із сім'єю плела сітки для армії, проводила благодійні концерти за кордоном для допомоги ЗСУ. Усього з початку повномасштабної війни їй вдалося закупити для ЗСУ 242 машини.

Ірина Федишин із чоловіком у кліпі на пісню

Ірина Федишин спростувала новину про третю вагітність - Фото 1
Джерело матеріала
loader
loader