Колишній чоловік телеведучої Аліни Шаманської виїхав з України до США
Колишній чоловік телеведучої Аліни Шаманської виїхав з України до США

Колишній чоловік телеведучої Аліни Шаманської виїхав з України до США

Руслан Ханумак не уточнив, як зміг перетнути український кордон, однак заявив, що йому байдуже на осуд з боку інших, адже він хоче бути поряд з сином.

Колишній чоловік телеведучої Аліни Шаманської, актор та режисер Руслан Ханумак виїхав з України до США. Про це він повідомив у себе на сторінці в Instagram.

Руслан Ханумак опублікував чуттєве відео на якому показав довгоочікувану зустріч з сином якого не бачив багато місяців. На відео колишня дружина Ханумака Аліна веде сина на зустріч з батьком, однак хлопчик про це не знає. Побачивши тата 6-річний Артур стрімголов почав бігти до батька в його обійми.

Відеоролик режисер підписав словами, що він довго чекав на цю зустріч з сином і довго візуалізував, як це буде і от нарешті він побачив сина не по відеозвʼязку.

"Всупереч репутації. Всупереч роботі. Попри все, я на тебе дивлюся зараз не через екран. Ніякий клімат та пальми, освіта та умови життя, і навіть виховання та кохання Мами не замінять дитинство з батьком… Нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син зростатиме з татком. Ми знову разом", — написав Ханумак.

Руслан Ханумак не розповів, яким чином перетнув кордон, а також не уточнив на який термін прилетів до США. Цікаво і те, що Аліна Шаманська напередодні повернулася в Україну.

Варто зазначити, що пара 7 років пробула у шлюбі. На початку повномасштабної війни в Україні Аліна та Руслан покинули Україну і виїхали в США разом з сином Артуром. Через рік Руслан Ханумак повернувся в Україну, а Аліна залишилась з сином в Америці. Згодом стало відомо, що пара переживала кризу в стосунках. Тоді через скандал з блогеркою Анною Алхім, яка опублікувала фото з Русланом, на якому вони труться геніталіями, підписники пари дізналися, що пара вже не разом. Однак офіційно Аліна та Руслан розлучилися лише в березні 2024 року.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Аліна Шаманська вперше розповіла, як її син відреагував на розлучення.

Крім цього, Фокус писав, що Аліна Шаманська зізналася, що готова взяти дитину з дитячого будинку.

Джерело матеріала
loader
loader