Не до всіх дійшло: у ВМС України звернулись до туристів з Росії, які їдуть на відпочинок у Крим
Не до всіх дійшло: у ВМС України звернулись до туристів з Росії, які їдуть на відпочинок у Крим

Не до всіх дійшло: у ВМС України звернулись до туристів з Росії, які їдуть на відпочинок у Крим

Це сказав в ефірі телемарафону речник ВМС Дмитро Плетенчук, пише 24 Канал. Він нагадав росіянам, що у Криму є дуже багато військових об'єктів.

Росіяни їдуть у Крим задарма

Плетенчук зауважив, що зараз їдуть відпочивати в тимчасово окупований Росією Крим переважно бюджетники.

"Вчора було достатньо порожньо на пляжах, попри вихідний. Але так само після кожного чергового перекриття мосту можна спостерігати чергу з легковиків на в'їзд. Тому можна сказати, що, по-перше, не до всіх дійшло. По-друге, слід зазначити, що виживає ця галузь в Криму досить часто за рахунок бюджетників, яким ці подорожі просто купує їхнє підприємство або бюджет. Тому наповнюють вони туристами Крим в адміністративно-командний спосіб. А що таке для росіянина "шара" – можна поїхати і під обстріли", – зазначив речник ВМС ЗСУ.

Втім, він наполегливо радить російським туристам покинути Крим і не їхати туди взагалі. Причина – ворожі військові об'єкти, які Україна у спокої не залишить.

Ми попереджаємо, що в Криму багато військових об'єктів. Ніхто в спокої їх, поки вони там є, не залишить. Тому робіть висновки, будь ласка, і ухвалюйте відповідні рішення, які допоможуть зберегти життя і здоров'я. До речі, щодо тих відпочивальників, які постраждали в єдиному кейсі, який влаштували самі росіяни. Там показово, що всі потерпілі, про яких вже відомо, не були кримчанами. Вони туди, як кажуть в Росії, "панаєхалі",
– додав Плетенчук.

До слова, 23 червня через роботу російської ППО у Криму на пляжі загинули та постраждали люди. Так званий російський "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв прозвітував про загибель двох дітей та одного дорослого, а кількість поранених сягнула майже до 100 людей.

На це відреагували уГУР та зауважили, що Росія повинна сама захищати населення на окупованих територіях.

Теги за темою
Крим Окупація Криму
Джерело матеріала
loader
loader