Солоний кекс з куркою та кабачком – це чудове поєднання продуктів, яке нікого не залишить байдужим. Він може виступати в ролі самостійної страви, а також в якості перекусу, який досить зручно брати з собою.
Фудблогерка Ольга Рябенко в Instagram стверджує, що такий кекс також підійде людям, які слідкують за своєю фігурою і навіть дітям. Вона також розповіла, як правильно його приготувати.
Інгредієнти
- Яйця – 3 шт
- Борошно кукурудзяне – 150 гр
- Молоко – 150 мл
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Сушена смажена цибуля
- Кабачок – 1 шт
- Куряче філе – 1 шт
- Фелата – 150 гр
- Петрушка та естрагон
- Гарбузове насіння – за бажанням
Спосіб приготування
1.Кабачок натерти на велику терку.
2. Мʼясо нарізати довгими смужками, а сир — кубиком.
3. Змішати всі інгредієнти, викласти у форму для випікання, змащену маслом.
4. Випікати при 180° протягом 1 години.
На OBOZ.UA є й інші рецепти кексів:
- Кекс на воді
- Кекс з яблуками
- Кекс в мікрохвильовці