Якщо ви шукаєте просту закуску для святкового столу – приготуйте мариновані печериці з перцем. Для такої страви вам знадобиться максимум 10 хвилин. До того ж, усі компоненти достатньо бюджетні.
Ідея приготування швидких маринованих печериць опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann food в Instagram. Гриби можна зберігати у скляній ємності в холодильнику.
Інгредієнти:
- печериці – 1 кг.
- солодкий перець – 1 шт.
Інгредієнти для маринаду:
- приправа "10 овочів" або "вегето" – 1 ч.л.
- оцет – 70 г
- сіль – 1 ст.л.
- цукор – 2 ч.л.
- часник – 1/2 головки
- олія – 100 г
Спосіб приготування:
1. Печериці варити 5 хвилин.
2. Воду злити.
3. В гарячі печериці залити маринад.
4. Додати перець нарізаний соломкою.
5. Періодично помішувати.
6. Коли печериці охолонуть – їх можна вживати або поставити в холодильник до набуття яскравішого смаку.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Картопляні галушки з грибами
- Зрази з грибами
- Смажена курка з грибами