Абрикоси з горіхами, медом та сиром "Дор блю" - це ідеальне літнє поєднання продуктів, як нікого не залишить байдужим. Така закуска може подаватись як щодня, так і ставати прикрасою будь-якого святкового столу.
Фудблогерка з ніком anny.cooking точно знає, як правильно приготувати цю страву. В Instagram вона розповіла всі секрети та показала, скільки часу слід запікати абрикоси.
Інгредієнти
- Абрикоси щільні – 8-10 шт
- Сир "Дор блю" - 50 гр
- Мед
- Грецькі горішки
Спосіб приготування
1.Абрикоси миємо та розділяємо навпіл. Виймаємо кісточку та викладаємо у застелену пергаментом форму.
2. "Дор блю" нарізаємо на невеличкі шматки на викладаємо на половинки абрикосів.
3. Також викладаємо четвертинки волоських горіхів.
4. Поливаємо медом та відправляємо у духовку, попередньо розігріту до 200 градусів на 10 хвилин.
На OBOZ.UA є й інші рецепти закусок:
- З лаваша
- З баклажанів
- В турецькому стилі