Кабачкові оладки – це чудовий варіант сніданку або перекусу. Страва дуже легка і, водночас, поживна. Але окрім класичних овочів, в масу для смаження дуже смачно додати шпинат.
Ідея приготування ситних кабачкових оладок зі шпинатом опублікована на сторінці нутриціологині Катерини Черкаської (ekaterina cherkasskaya) в Instagram. Можна подавати зі сметаною.
Інгредієнти:
- кабачок – 100 г
- шпинат – 30 г
- яйце –1 шт.
- молоко–40 г
- борошно цільнозернове/вівсяне/рисове – 40 г
- розпушувач – 1/4 ч. л.
- томати в’ялені – 20 г
- зелень і спеції – за смаком
Спосіб приготування:
1. Збити блендером шпинат, яйце та молоко.
2. Кабачок натерти.
3. Відтиснути від рідини.
4. Покласти решту інгредієнтів.
5. Змастити сковорідку краплиною олії.
6. Смажити оладки з двох боків до готовності.
7. Подавати оладки можна посипавши пармезаном, з густим йогуртом та овочами.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Оладки із кабачків з сиром
- Оладки з гарбузом
- Оладки з цибулі