Найкращий гарнір у літній період – це молода картопля. Її можна посмажити на вершковому маслі зі сметаною та часником. Ідеально подати до улюблених котлет, відбивних та інших м'ясних виробів.
Ідея приготування молодої картоплі зі сметаною та часником для обіду опублікована на сторінці фудблогерки Віталіни Науменко (naumenko.vitaa) в Instagram. Спочатку овоч потрібно відварити.
Інгредієнти:
- картопля молода – 600
- сметана – 3 ст.л.
- часник – 3 зубчика
- масло – 20 г
- кріп – пучок
- спеції (сіль, паприка)
Спосіб приготування:
1. Картоплю відварити до готовності.
2. На сковорідці розігріти масло.
3. Додати картоплю, часник, сметану та кріп.
4. Добре перемішати.
5. Накрити кришкою та готуємо на середньому вогні 5 хвилин, періодично помішуючи.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Запіканка з картоплі
- Котлети з картоплі з м'ясною начинкою
- Млинці з картоплі та кабачка
Дешевше не знайдете, смачніше не зробите: салат, який розхвалюють усі господині
24tv
Як вирощувати зелень на підвіконні та отримати щедрий врожай: головні правила господинь
Политека
Таких смачних дерунів ви ще не їли: переможниця "Мастер Шеф" дала покращений рецепт
Политека
Кохання застане зненацька: 4 знаки, які зустрінуть споріднену душу в жовтні
GlavRed
Як виростити великий врожай гороху на підвіконні: корисні лайфхаки від городників
Политека
Про цей рецепт вже забули: як наші бабусі робили найпишніші оладки
24tv
Туреччина відкриває для туристів новий курорт
ГЛАВКОМ NET