Смак дитинства: ситні грінки з сиром та ковбасою для перекусу
Смак дитинства: ситні грінки з сиром та ковбасою для перекусу

Смак дитинства: ситні грінки з сиром та ковбасою для перекусу

Грінки можуть бути чудовим варіантом дуже смачної та ситної страви для сніданку та перекусу. Готувати їх можна солодкими та солоними, додаючи начинки із сиру, бекону, ковбаси, зелені.

Смачні грінки

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і ситних грінок, які готуються з дуже смачною начинкою із сиру та ковбаси.

Рецепт страви

Інгредієнти:

  • батон

Начинка:

  • ковбаса чи сосиски
  • твердий сир
  • сметана аба майонез
  • зелень

Кляр:

  • 2 яйця
  • 50 мл молока
  • сіль

Спосіб приготування:

1. Поріжте батон.

Батон для грінок

2. Натріть сир та ковбасу, додайте майонез, перемішайте.

Начинка для блюда

3. Збийте яйця із сіллю, додайте молоко, перемішайте.

Яєчний кляр

4. Усередину хліба викладіть начинку, обмокніть у кляр і обсмажте з двох боків до золотистості.

Готові грінки

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Бутерброди з авокадо
  • Бутерброди з печінкою тріски
  • Бутерброди з ікрою
Джерело матеріала
loader
loader