Жителі Сум поскаржилися на дивні опади і погане самопочуття: що відомо
Жителі Сум поскаржилися на дивні опади і погане самопочуття: що відомо

Жителі Сум поскаржилися на дивні опади і погане самопочуття: що відомо

У четвер, 27 червня, мешканці міста Суми заявили продивні опади. Вони супроводжувались поганим самопочуттям людей.

Про це повідомив очільник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко. На спецслужбу наразі поступило два звернення.

"Сьогодні ввечері служба 15-80 отримала два звернення від громадян про дивні опади в повітрі і погане самопочуття. Так, дійсно, в районі вулиці Привокзальна було зафіксовано опади невизначеного характеру", – йдеться у повідомленні. 

При цьому наголошується, що дирекція ТЕЦ повідомила, що станція працює в штатному режимі. Жодних аварійних ситуацій на підприємстві не було.

"Всі відповідні служби, ДСНС, продовжують працювати та моніторити ситуацію. Зберігайте спокій та слідкуйте за подальшою інформацією", – зазначив чиновник.

Раніше повідомлялось про те, що українські синоптики спростували повідомлення, яке з’явилось у соцмережах, про нібито надходження пилу з Сахари на територію України та появу його у Києві.

Як повідомляв OBOZ.UA, травень 2024 року в Києві увійшов до десятки найсухіших місяців за опадами з 1891 року. Він на восьмому місці – випало 15 мм опадів, або 23% кліматичної норми.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader