Таксист вкрав у вдови військового 400 тисяч, які вона отримала за загибель чоловіка
Таксист вкрав у вдови військового 400 тисяч, які вона отримала за загибель чоловіка

Таксист вкрав у вдови військового 400 тисяч, які вона отримала за загибель чоловіка

За даними поліції, жінка звернулась до служби таксі одразу, як помітила, що грошей немає, проте таксист повідомив, що не знаходив речей потерпілої у своєму автомобілі.

У Києві таксист викрав 400 тисяч гривень у вдови військового, які вона планувала витратити на закупівлю військового обладнання для побратимів чоловіка. Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

31-річна жінка їхала у таксі разом з сумкою, у якій лежали 400 тисяч гривень — державна допомога, яку заявниця отримала за загиблого на війні чоловіка.

Коли вона опинилась вдома, то виявила, що сумки з грошима, які жінка планувала передати побратимам чоловіка для купівлі військового обладнання, немає.

"Потерпіла зверталась до служби підтримки таксі, однак, там зазначили що водій не знаходив її речей в своєму автомобілі", — йдеться у повідомленні.

Проте, під час проведення слідчих оперативних заходів поліцейські отримали докази причетності водія до крадіжки речей потерпілої.

"Правоохоронці вилучили у 26-річного таксиста сумку з усіє сумою коштів, яку він заздалегідь сховав, та повернули їх власниці", — зазначили в пресслужбі поліції Києва.

Таксисту вже повідомили про підозру за ч. 4 ст. 185 ККУ – крадіжка вчинена в умовах воєнного стану. Йому загрожує до восьми років ув'язнення.

Підозрюваний у викраденні коштів таксист
Фото: Патрульна поліція Києва

Нагадаємо, 24 червня співробітники СБУ та Нацполіції затримали двох чоловіків, які вимагали 5 мільйонів гривень з сина та вдови військового ЗСУ.

14 червня, Нацполіція повідомляла, що в Одеській області затримали чоловіка, який дав хабар контррозвідникам СБУ, щоб вони усунули залицяльника-іноземця.

Теги за темою
Кримінал
Джерело матеріала
loader
loader