Світ має побачити, як Україна перемагає. Чому виступ на Олімпіаді – це важливо
Світ має побачити, як Україна перемагає. Чому виступ на Олімпіаді – це важливо

Світ має побачити, як Україна перемагає. Чому виступ на Олімпіаді – це важливо

Журналіст Віктор Трегубов вбачає великий сенс у тому, що Україна, незважаючи на найскладніші часи, направляє команду на Олімпіаду до Парижа. Світ має бачити, що Україна перемагає, бачити образи крутих українців.

Нам кепсько. Всім. Хтось зараз сидить на одних лише антидепресантах, той щаслива людина. Іншим гірше. Важко концентруватися, важко вивозити, важко збирати волю в кулак, коли над головою туди-сюди літає різнокаліберна погань, а з твого життя назавжди зникають дуже хороші люди.

В ЗСУ не хочеш — мусиш. А в мирному житті я навіть не дуже уявляю, як народ себе докупи збирає. Але збирає.

І тут окреме для мене вау — те, що Україна цього року виставляє збірну на Олімпіаду. І хай весь світ приофігіє. Я не знаю, як народ зараз, в нинішніх умовах, тренується, враховуючи кількість зруйнованих об'єктів та вбитих спортсменів і тренерів. Чув, що були випадки, коли спортсмени виступали в дні після загибелі близьких, і все одно перемагали.

Я добре пам'ятаю, який фурор був у світі після того, як Усик Ф'юрі декласував. Образи крутих українців нам зараз дуже потрібні. На всіх майданчиках треба показувати, що ми можемо перемагати. Будемо тримати кулаки за збірну.

Автор висловлює особисту думку, яка може не співпадати із позицією редакції. Відповідальність за опубліковані дані в рубриці "Думки" несе автор.

Джерело

Важливо "Важливий момент": Макрон відповів на відмову Путіна щодо перемир'я під час Олімпіади
Теги за темою
Україна українці
Джерело матеріала
loader