Дивовижне перетворення: жінка скинула майже 70 кг і стала королевою краси
Дивовижне перетворення: жінка скинула майже 70 кг і стала королевою краси

Дивовижне перетворення: жінка скинула майже 70 кг і стала королевою краси

Великі розміри Еффі Мерфі завадили їй вирушити в подорож світом разом із сім'єю. Уряд однієї з країн відмовив їй у візі, визнавши подорож з її вагою "ризиком для здоров'я".

37-річна Еффі Мерфі з Ірландії схудла майже на 70 кілограмів після операції з видалення шлункового рукава і завоювала безліч титулів на конкурсах краси. Про це повідомляє Daily Star.

Жінка розповіла, що раніше її називали "товстою подругою", але тепер, після схуднення, вона стала справжньою красунею. Еффі вдалося домогтися втрати ваги після того, як три роки тому вона зважилася на операцію з видалення шлункового рукава. Тепер вона демонструє свої достоїнства і посіла друге місце на конкурсі краси в Лас-Вегасі (США).

Розповідаючи про свою боротьбу із зайвою вагою, дівчина зізналася, що колись її пристрасть до їжі була "божевільною", а в раціоні були присутні жирні страви та напої, в яких було багато цукру.

"Я могла сісти та з'їсти дві страви на винос щодня, з купою перекусів між ними, і, можливо випити, чотири літри газованої води на день. У мене було сильне ожиріння", — розповіла вона.

Жінка не могла перестати їсти
Фото: @effysjourney/Cover Images
Операція обійшлася жінці у 2 550 фунтів стерлінгів
Фото: @effysjourney/Cover Images

Її великі розміри навіть завадили їй вирушити в подорож світом разом з дітьми та колишнім чоловіком: уряд Нової Зеландії відмовив їй у візі через її зайву вагу, визнавши подорож "ризиком для здоров'я". У Еффі був жорсткий тримісячний термін для повторної подачі заяви, тому вона вдалася до "дієти Шийка" і в найкоротші терміни скинула 19 кг, забезпечивши собі дозвіл на проїзд. Однак не все було так гладко: її шлюб зруйнувався, а депресія змусила її знову набирати кілограми й навіть більше, ніж раніше.

У червні 2019 року Еффі зважилася і лягла під ніж у Туреччині для проведення операції з видалення шлункового рукава, під час якої їй видалили 90 % шлунка. Операція обійшлася їй у 2 550 фунтів стерлінгів (131 тисяча гривень).

"Було страшно, але це найкраще, що я коли-небудь робила, і я б зробила це знову і знову. Однак ви маєте бути морально готові до цього, тому що це величезні зміни. Справа не тільки у вашому зовнішньому вигляді, а й у тому, як усі навколо вас реагують на нову вас. Люди так звикли до того, що ви — смішна товста подруга, що зміни можуть пробудити в них невпевненість у собі, адже вони бачать, що у вас все добре. Це непросто", — сказала вона.

Жінка стала суперзіркою конкурсів краси, отримавши різні титули
Фото: @effysjourney/Cover Images

Попри труднощі, Еффі подобається її життя, що змінилося. Вона сповнена сил і тепер може відпочивати зі своїми дітьми Ейслінгом, Сіаном і Оллі, гуляти пляжем і надягати шкарпетки — завдання, яке раніше було для неї непосильним. Крім того, вона стала суперзіркою конкурсів краси, отримавши титули "Місис Ірландія 2017" і "Місис International Curve 2018", і навіть посіла друге місце на конкурсі Regency International Pageant у Лас-Вегасі.

Видання зазначає, що після хірургічного втручання пацієнти зазвичай дотримуються суворої дієти й режиму фізичних вправ, щоб сприяти втраті ваги та забезпечити належне загоєння. Дієта зазвичай складається з рідини та пюреподібної їжі протягом кількох тижнів, після чого в раціон поступово додається тверда їжа.

Раніше Фокус повідомляв, що жінка витратила "цілий статок" на чоловіка у в'язниці. Аррогранс Вуд-Г'юстон зустріла свого чоловіка на ім'я Зайон на барбекю і відразу відчула, що він той самий. Тоді вона ще не знала, що він щойно вийшов із в'язниці і скоро знову туди повернеться.

Також стало відомо, що жінка, яка втратила обручку, знайшла її у своєму животі. Денна МакМайкл втомилася після тривалого перельоту і хотіла просто випити пігулки перед сном. Однак усе пішло не за планом і через деякий час вона з чоловіком уже шукала лікарню.

Теги за темою
конкурс
Джерело матеріала
loader