Значно смачніше за окрошку: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт легкого літнього супу
Значно смачніше за окрошку: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт легкого літнього супу

Значно смачніше за окрошку: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт легкого літнього супу

У себе в Instagram суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський поділився рецептом швидкого, неймовірно смачного та легкого зеленого гаспачо.

Гаспачо – це холодний іспанський суп, який готується на основі томатів. Для приготування зеленого гаспачо "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере:

  • томати жовті - 440 г
  • листя шпинату - 80 г
  • солодкий перець (жовтий або зелений) - 80 г
  • огірок - 130 г
  • часник - 15 г
  • олія оливкова - 25 г
  • сік лимона - 10 г
  • сіль - на смак

На гарнір "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере редис, огірок, а також мʼякий сир (моцарела, бурата або страчателла).

Томати бланшуємо та чистимо від шкірки. Перець "Мастер Шеф" Володимир Ярославський також чистить від шкірки за допомогою звичайної овочечистки. Огірок, якщо шкірка ніжна, то лишаємо її, а якщо груба, то також чистимо.

Часник потрібно або запекти в фользі, або приготувати конфі – очистити та томити в олії протягом 40 хвилин.

Томати, огірок, перець, шпинат і часник відправляємо в чашу блендера, додаємо олію та перебиваємо все до однорідної консистенції. Додаємо сіль і лимонний сік на смак.

Для ідеальної консистенції "Мастер Шеф" Володимир Ярославський проціджує гаспачо через сито, а потім відправляє його охолоджуватися в холодильник.

У тарілки для подачі викладаємо дрібно нарізаний редис та огірок, заливаємо гаспачо, а зверху викладаємо мʼякий сир – і можна насолоджуватися.

Останні новини України:

Як приготувати ідеальні млинці: простий робочий рецепт від судді "Мастер Шеф" Ярославського.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала