Котлети можна готувати з будь-якого м'яса, навіть з риби, сочевиці, овочів, рису, печінки. Щоб котлети були соковитими, додайте в основу кабачок, сиру моркву.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і соковитих рубаних котлет, з кабачком та сиром.
Інгредієнти:
- куряче філе
- 2 яйця
- 150 г сиру
- 1 кабачок
- 1 цибулина
- 2 ложки борошна
- 1 ст. л майонезу
- кукурудза
Спосіб приготування:
1. Поріжте філе кубиком, натріть кабачок та сир, додайте яйця, борошно, майонез, кукурудзу, перемішайте.
2. Розігрійте сковороду, викладіть основу ложкою, посмажте котлети з двох боків до золотистості.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Дієтичні котлети у духовці
- Соковиті рубані котлети з індички
- Капустяні котлети