А ви намагалися додати це в суп? Секретний інгредієнт, який змінить смак у бік райського
А ви намагалися додати це в суп? Секретний інгредієнт, який змінить смак у бік райського

А ви намагалися додати це в суп? Секретний інгредієнт, який змінить смак у бік райського

Гарячий суп – завжди гарна ідея для обіду. Коли за столом збирається вся родина, смачна страва ніколи не буде зайвою.

Але перша страва, яку ми замовляємо в ресторані, зазвичай відрізняється за смаком від тієї, яку ми готуємо вдома. Ресторанний суп відрізняється більш яскравим смаком та ароматом.

Курячий суп з рисом, скріншот: YouTube
Курячий суп з рисом, скріншот: YouTube

Відповідь на запитання "чому?" такий очевидний: професійні кулінари використовують додаткові компоненти, що покращують смакові якості страви. Чи можна використовувати ці інгредієнти вдома? Звичайно! І тоді приготований господинею суп вийде не гірше за ресторанний.

Суп. Фото Freepik
Суп. Фото Freepik

СЕКРЕТНИЙ ІНГРЕДІЄНТ

Як рідка складова супу повинен виступати не тільки м'ясний бульйон. Необхідно використовувати рідину, одержану з овочів. Причому йдеться не про овочевий відвар (він уже і так присутній у страві).

У суп бажано додати|добавляти| овочевий сік. І краще, щоб він був свіжим. Рідина можна отримати з моркви чи помідорів.

Невеликий обсяг цього напою, налитий у каструлю на заключному етапі варіння супу – гарантія покращення смакових якостей страви. Суп вийде набагато апетитнішим. З'явиться яскравий та цікавий аромат, який зазвичай присутній тільки в ресторанних стравах.

Суп. Фото Freepik
Суп. Фото Freepik

Раніше ми повідомляли, що літні спогади мелькатимуть у кожній ложці: солодкий персиковий джем із 2 інгридієнтів.

Також, коли ціни на м'ясо в космосі: рецепт бюджетних цибульних котлет, які смачніші за курячі.

Джерело матеріала
loader