Мар'яна Безугла розповіла, як з трибуни Ради озвучують російські наративи
Мар'яна Безугла розповіла, як з трибуни Ради озвучують російські наративи

Мар'яна Безугла розповіла, як з трибуни Ради озвучують російські наративи

Мар'яна Безугла у свєму телеграм каналі розповіла про інцидент у Верховній Раді. Далі наводимо слова автора без коментарів. Також зазначимо, що думка експерта може не збігатися з позицією редакції.

ОПЗЖ — російська партія, яка все ще де-факто залишається частково у Верховній Раді України. Депутатів цієї партії колеги пускають до трибуни, не блокують її і не протестують реально, лише окремими криками під час своїх промов на смартфони. Вітаються і розмовляють в кулуарах. І в той же час пам'ятаємо, як колеги-нардепи намагалися виганяти мене усіма фракціями за правду про «внутряки» в ЗСУ.

Сьогодні генерал КДБ Бурміч з ОПЗЖ за трибуною Парламенту провалював черговий закон, транслюючи наставницьким тоном російські наративи. Я підійшла, відкрила на своєму планшеті російський прапор на сторінці Вікіпедії і поставила біля нього. Бурміч злісно збив планшет додолу. Його «спіч» перервався, він щось договорив і червоний пішов у свій закуток. Якщо СБУ не реагує на цього кадра (а до повномасштабного вторгнення вони ще й використовували його як союзника (!) у збитті реформи СБУ), доводиться діяти хоча б такими методами.

Планшет вцілів. Ще сьогодні був випадок: депутатка від ЄС Федина заливалася черговою, в 100500-й раз повторюваною промовою ЗРАДА-ЗРАДОНЬКА, слух різало від її натренованого голосу, час ішов, а її колега все це фільмував. Я проходила мимо, він намагався уникнути мого потрапляння в кадр і підняв руки. Мене взяла злість від всього цього популізму, і я підстрибнула. Це не перший раз, коли їм «псую кадр». Взагалі багато що псую популістам і брехунам. Як у Парламенті, так і у військовому «бомонді».

Врешті ми сьогодні проголосували військову поліцію в першому читанні. Немає жодної країни, у якої б під час війни не було військової поліції, і жодної країни НАТО без такої. Оскільки мій «рідний» Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки саботував цей процес, скооперувалася з Комітетом з питань правоохоронної діяльності, що теж було довго і непросто... І ось ми маємо голосування після 10 років обману, «замилювання очей» канадцям, американцям та іншим партнерам, розмов ні про що і втрачених людей, територій та дисципліни. Дякую усім небайдужим союзникам і не дякую всім ворогам.

Теги за темою
Верховна Рада
Джерело матеріала
loader