У Вінниці військовий розстріляв 18-річну дружину та її подругу – всі подробиці
У Вінниці військовий розстріляв 18-річну дружину та її подругу – всі подробиці

У Вінниці військовий розстріляв 18-річну дружину та її подругу – всі подробиці

У Вінниці чоловік приїхав до 18-річної дружини з фронту і  під час сварки розстріляв її та подругу. Після цього військовий Михайло Мазур скоїв самогубство в безлюдному місці на березі річки, пише TSN.ua.

Вбивство сталось 13 червня у спальному районі міста. 19-річна подруга вбитої, бувши тяжко пораненою, змогла сама зателефонувати до медиків, а ті до поліції.  Прибувши до квартири, правоохоронці й медики забрали 19-річну Віру  у лікарню. Там же вони знайшли тіло ще однієї жертви – 18-річної дружини стрільця, вона померла миттєво. Поранена дівчина потім також померла в лікарні.

Скільки пострілів зробив 23-річний чоловік, невідомо, але після вбивства, кажуть слідчі, він зачинив квартиру і пішов. Його тіло згодом знайшли на березі річки Південний Буг. Він вистрелив собі в голову.

В Мережі одразу впізнали дівчат – це дві відомі українські стримерки – Віра "Пантера" та її подруга Наталія - дружина військового. Хлопець був на фронті уже два роки і торік отримав посвідчення учасника бойових дій. До міста приїхав у відпустку, мав контузію.

У той день Михайло прийшов до квартири, яку орендувала його дружина Наталія з подругою Вірою, щоб поговорити. Як з’ясувалося, дівчина просила розлучення, проте Мазур на це не погоджувався. За словами знайомих, він дуже ревнував Наталю і не хотів розставатись. 

Після вбивства і перед тим, як вкоротити собі віку, він записав передсмертне відео. За словами сусідів,  у той день було чутно сварку, а за нею і хлопки.

  • 14 червня стало відомо, що Віра померла у лікарні. У неї було тяжке вогнепальне поранення. 
  • 18 червня у Києві стріляли у казахського журналіста-опозиціонера Айдоса Садикова, він знаходиться у тяжкому стані у реанімації. 
Теги за темою
Вбивство стрільба Вінниця
Джерело матеріала
loader