Дуже незвичайно: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт пікантного салату з сиром та буряком
Дуже незвичайно: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт пікантного салату з сиром та буряком

Дуже незвичайно: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт пікантного салату з сиром та буряком

Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася у деталях, як зробити незвичайний салат буряків та апельсина. Цей салат не тільки смачний, але й легкий, корисний, що ідеально підходить для літнього періоду.

Інгредієнти:

  • Буряк - 200 г
  • Апельсин - 250 г
  • Чорнослив - 80 г
  • Салатне листя - 200 г
  • Мигдалеві пластівці - 5 г
  • Сир Фета - 80 г (за бажанням)
  • Рослинна олія - ​​20 г
  • Сіль - щіпка

Приготування:

Буряки відваріть і наріжте кубиками. Апельсин очистіть та філеюйте, зберігши сік в окрему ємність. Чорнослив наріжте скибочками, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.

Салатне листя подрібніть за потреби. Сир Фета наріжте кубиками (якщо використовуєте). Сік апельсина з'єднайте з олією і додайте щіпку солі. Добре перемішайте.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, обсмажте мигдалеві пластівці на сухій сковороді до золотистого кольору. У великій мисці з'єднайте буряк, апельсин, чорнослив і салатне листя. Додайте нарізаний сир Фета (якщо використовуєте).

Полийте салат заправкою та ретельно перемішайте. Перекладіть салат на тарілку і посипте обсмаженими мигдальними пластівцями перед подачею, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Мастер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader