Дружина Олександра Усика вперше показала обличчя наймолодшої доньки боксера
Дружина Олександра Усика вперше показала обличчя наймолодшої доньки боксера

Дружина Олександра Усика вперше показала обличчя наймолодшої доньки боксера

Катерина та Олександр Усик вже 15 років у шлюбі. Спільно пара має чотирьох дітей. Наймолодша донечка Марійка народилася у 2024 році.

Дружина 37-річного українського боксера Олександра Усика, який травні 2024 року став абсолютним чемпіоном світу, Катерина, показала, як виглядає чотиримісячна донька боксера, яка народилася напередодні бою з Ф'юрі, який мав відбутися ще в лютому 2024-го. Світлинами жінка поділилася у себе на сторінці в Інстаграм.

Олександр Усик є багатодітним батьком — учетверте боксер став батьком ще 28 січня. Тоді в нього народилася донечка, яку назвали Марія. Оскільки тоді Усик готувався до титульного боксу проти Тайсона Ф’юрі, приїхати на виписку дружини та доньки з пологового, боксер не зміг. Катерину забрав водій, а проводжав персонал лікарні.

Протягом чотирьох місяців родина боксера не поспішала показувати обличчя четвертої доньки і навіть після титульного бою, який все-таки відбувся у травні, де Усик здобув титул абсолютного чемпіона.

Однак все ж дружина Усика вирішила показати зворушливі кадри з маленькою донечкою боксера. Всього Катерина показала два фото, на яких тримає доньку на руках і підкидає до гори.

Світлини з донечкою Катерина ілюструвала трьома сердечками синього кольору. Звісно під першими фото донечки Усика шанувальники залишили чимало коментарів та компліментів дівчатам: "Які солоденькі", "Ці щічки", "Сладуня", "Лапочки".

Варто відзначити, що Олександр Усик та його дружина Катерина у шлюбі вже 15 років. Пара має чотирьох дітей — 14-річну Єлизавету, двох синів — 11-річного Кирила та 9-річного Михайла, а також чотиримісячну Марію.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олександр Усик пояснив, чому згадав покійного батька.

Крім цього, Фокус писав, що Олександр Усик зніметься в кіно.

Теги за темою
Діти Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader