Народний засіб із 3 інгредієнтів проб'є будь-яке засмічення: як його зробити
Народний засіб із 3 інгредієнтів проб'є будь-яке засмічення: як його зробити

Народний засіб із 3 інгредієнтів проб'є будь-яке засмічення: як його зробити

Існує натуральна альтернатива магазинним засобам, яка не менш ефективно справляється із засміченнями.

Якщо ви зіткнулися з проблемою засмічення каналізації, не варто витрачатися на дорогі засоби для чищення, насичені агресивними хімікатами.

Дівчина в TikTok розповіла про природний метод прочищення стоків, у якому використовуються звичайні побутові продукти.

Коли ваші стоки починають видавати різкий запах, це часто пов'язано з неприємним скупченням залишків їжі, жирів, жиру та олій, тому регулярне очищення просто необхідне.

Хоча ринок наповнений продуктами, які можуть похвалитися здатністю очищати стоки, вони можуть бути дорогими та містити агресивні хімічні речовини.

Універсальний засіб для чищення
Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

Однак існує натуральна альтернатива, яка не менш ефективно справляється із засміченнями, і зробити це просто - достатньо з'єднати два інгредієнти, які напевно знайдуться у ваших кухонних шафах.

"Просто використовуйте одну чашку харчової соди і дві чашки білого оцту. Поєднання цих двох речовин також може зруйнувати засмічення і пухкі частинки", - порадила Лорен, демонструючи, як вона виливає кожну речовину в раковину. Після цього розумна домогосподарка швидко накрила отвір рушником і залишила його на кілька хвилин.

Спочатку Лорен спускає в слив трохи лимона, стверджуючи, що він "відмінно підходить для очищення, має натуральні антибактеріальні властивості і приголомшливо пахне".

У підписі до відео Лорен також дала більш детальну інформацію, сказавши: "Очищення зливу раковини за допомогою харчової соди та оцту - це дуже ефективний спосіб усунення невеликих засмічень. Поєднання оцту і харчової соди викликає хімічну реакцію, яка допомагає зруйнувати засмічення. Лимон має антибактеріальні властивості і відмінно підходить для очищення, а також надає дивовижний аромат!"

Дивіться відео про те, як пробити засмічення в раковині:

@agelessbeauty44 Прочищення зливу в раковині за допомогою харчової соди та оцту - високоефективний спосіб усунення незначних засмічень. Поєднання оцту і харчової соди запускає хімічну реакцію, яка допомагає розбити засмічення. Лимон має антибактеріальну дію, чудово очищає та надає дивовижний аромат! #holisticwellness#holistic#kitchenhack#draincleaning♬ Bad Episode (Instrumental Cut) - Petit Biscuit

Джерело матеріала
loader
loader