За вашим борщем вишикується черга, просто додайте ложечку цього: секрет, який приховують досвідчені кулінари
За вашим борщем вишикується черга, просто додайте ложечку цього: секрет, який приховують досвідчені кулінари

За вашим борщем вишикується черга, просто додайте ложечку цього: секрет, який приховують досвідчені кулінари

Борщ найвідоміша щира українська страва, проте її особливість полягає в тому, що універсального класичного рецепту цієї страви просто не існує.

В одного кухаря ніколи не буде двох однакових борщів, адже ця страва передає не лише смак, а й настрій, емоції та думки.

Червоний борщ, скріншот: YouTube
Червоний борщ, скріншот: YouTube

Кожна господиня має секрети, завдяки якій її борщ обожнює вся родина.

Якщо основні інгредієнти борщу відомі кожному, то зі спеціями, які підсилюють смак овочів, можна експериментувати. Найпростішим підсилювачем смаку є цукор.

Під час приготування бурякової засмажки додайте на сковороду столову ложку цукру і добре перемішайте.

Борщ, фото wikipedia
Борщ, фото wikipedia

Цукор розчиниться і буряк карамелізується.

Головне, не переборщити. Це стосується всіх інгредієнтів борщу.

Всього однієї маленької ложки буде достатньо, щоб ваш борщ став смачнішим за звичайний.

Борщ - фото з Фейсбук
Борщ - фото з Фейсбук

Не варто забувати і про те, що в борщі обов'язково має бути характерна кислинка, тому цукор не повинен перебивати смаку інших інгредієнтів.

Не всі знають, що цукор допомагає бурякам зберегти його червоний колір, і борщ не стає блідим.

Борщ. Фото: скріншот youtube
Борщ. Фото: скріншот youtube

Якщо ви використовуєте готову заправку для борщу, до її складу входить цукор, тоді додатково підсолоджувач додавати не потрібно.

Раніше ми повідомляли, що якщо на квас та кефір немає грошей – набираємо воду в крані, і готуємо окрошку: економний рецепт.

Також стало відомо, що макарони можуть стати чудовим десертом: рецепт запіканки з яблуками.

Джерело матеріала
loader