Київстар пояснили, чому абонентам вимкнуть 3G
Київстар пояснили, чому абонентам вимкнуть 3G

Київстар пояснили, чому абонентам вимкнуть 3G

Абонент «Київстар», з Львівської області, запитав на офіційній сторінці компанії у Facebook, коли відбудеться відключення його від 3G і чи будуть нові тарифи. Представник компанії відповів, що найближчим часом такого відключення не планується, а також не передбачається введення нових тарифів.

Проте, якщо в майбутньому будуть зміни, то про це обов'язково повідомлять. Пояснили, що причиною відключення 3G є потреба в подальшому розвитку 4G мережі і впровадженні нових технологій.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Таким чином, користувачам рекомендується переходити на користування 4G/LTE для отримання швидкісного мобільного Інтернету та зв'язку. Раніше було повідомлено про тестування 4G-радіочастот у Івано-Франківську та Кам'янець-Подільському, яке розпочнеться з 1 серпня.

Під час цього тестування абоненти продовжать користуватися всіма мобільними послугами, але замість 3G-Інтернету їм стане доступним більш швидкісний 4G.

магазин Київстар
магазин Київстар

Таким чином, зазначено, що компанія планує розвивати і розширювати мережу 4G, але відключення 3G наразі не передбачається. Інформація про будь-які подальші зміни буде передана абонентам заздалегідь.

Вам буде цікаво дізнатися київстар запропонував послугу для клієнтів із "драконівськими" умовами: можна не боятися піти в мінус

Джерело матеріала
loader