Без тіста: насипний яблучний пиріг до чаю
Без тіста: насипний яблучний пиріг до чаю

Без тіста: насипний яблучний пиріг до чаю

Якщо ви хочете приготувати дуже легкий, смачний пиріг, вибирайте для цього яблука, а замість тіста візьміть борошно та терте вершкове масло.

Смачний яблучний пиріг

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного яблучного пирога, який готується без замісу тіста.

Рецепт пирога

Інгредієнти:

  • 200 г манки
  • 200 г борошна
  • 150 г цукру
  • 1 ч л соди
  • дрібка солі
  • 140 г вершкового масла
  • 7 яблук+1 ст л лимонного соку+1 ст л цукру

Спосіб приготування:

1. Яблука очистіть і натріть, додайте сік лимона та цукор.

Терті яблука

2. Суху суміш розділіть на 4 частини, яблука розділіть на 3 частини.

Борошно для приготування пирога

3. Викладіть у форму 1/2 натертої вершкового масла, 1/4 сухої маси, 1/3 яблука, далі суха суміш, яблука, суха суміш, яблука, суха суміш – олія.

Приготування пирога шарами

Випікайте пиріг 45 хвилин при 180 С.

Готовий пиріг із яблук

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Пісний пиріг з вишнями
  • Заливний пиріг із грушами
  • Смачний та легкий пиріг з вишнею та желе
Джерело матеріала
loader
loader