Аджика із солодкого перцю: рецепт смачного соусу до м'яса
Аджика із солодкого перцю: рецепт смачного соусу до м'яса

Аджика із солодкого перцю: рецепт смачного соусу до м'яса

Аджику можна готувати з помідорів, а також солодкого перцю. Для пікантності додайте часник, спеції та гіркий перець.

З чого приготувати аджику

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної аджики із солодкого перцю, з часником та томатною пастою.

Рецепт аджики

Інгредієнти:

  • 3 кг перцю
  • 600 г томатної пасти
  • 500 г оцту
  • 400 г цукру
  • 1 ст.л солі
  • 6-8 шт гіркого перцю (пекучого)
  • 4 головки часнику
  • 500 г олії

Спосіб приготування:

1. Усі інгредієнти пропустіть через м'ясорубку.

2. Перекладіть в каструлю, додайте спеції та томатну пасту, олію не додавайте, варіть аджику 1 годину.

Перець для приготування соусу

3. Потім додайте олію і варіть ще 10 хвилин.

4. Розлийте гарячим у банки та стерилізуйте 15 хвилин.

Готовий соус

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Аджика зі слив та помідор
  • Домашня аджика
  • Аджика варена
Джерело матеріала
loader
loader