Тартар з яловичини: готуємо найпопулярнішу французьку закуску
Тартар з яловичини: готуємо найпопулярнішу французьку закуску

Тартар з яловичини: готуємо найпопулярнішу французьку закуску

Тартар – це закуска, що прийшла до нас з Франції. За класичним рецептом ця страва готується з яловичини, цибулі-шалот, каперсів, маслин, оливкового масла та деяких інших інгредієнтів. Але у сучасному світі існує багато інших варіантів її пригоготування.

Фудблогерка з ніком kate.deliciouss в Instagram розповіла, що вона є великою фанаткою різноманітних тартарів. Вона також розповіла, як приготувати її найулюбленіший.

Тартар з яловичини: готуємо найпопулярнішу французьку закуску

Інгредієнти

  • Яловича вирізка
  • Цибуля-шалот
  • Корнішони
  • Гострий соус
  • Вустерський соус
  • Каперси
  • Гірчиця діжонська
  • Кетчуп
  • Сіль

Спосіб приготування

1. М’ясо промиваємо та просушуємо рушником. Нарізаємо на маленькі шматки.

Тартар з яловичини: готуємо найпопулярнішу французьку закуску

2. Всі інша інгредієнти також мілко подрібнюємо.

3. Складаємо інгредієнти в глибоку ємність.

Тартар з яловичини: готуємо найпопулярнішу французьку закуску

4. З решти інгредієнтів готуємо соус, добре перемішуємо.

5. Заливаємо соусом складові тартару та ще раз добре перемішуємо.

Тартар з яловичини: готуємо найпопулярнішу французьку закуску

6. Викладаємо тартар у кулінарне кільце, знімаємо його та подаємо до столу.

На OBOZ.UA є й інші рецепти тартару:

  • З сьомги
  • З телятини
  • З лосося
Джерело матеріала
loader