Тартар – це закуска, що прийшла до нас з Франції. За класичним рецептом ця страва готується з яловичини, цибулі-шалот, каперсів, маслин, оливкового масла та деяких інших інгредієнтів. Але у сучасному світі існує багато інших варіантів її пригоготування.
Фудблогерка з ніком kate.deliciouss в Instagram розповіла, що вона є великою фанаткою різноманітних тартарів. Вона також розповіла, як приготувати її найулюбленіший.
Інгредієнти
- Яловича вирізка
- Цибуля-шалот
- Корнішони
- Гострий соус
- Вустерський соус
- Каперси
- Гірчиця діжонська
- Кетчуп
- Сіль
Спосіб приготування
1. М’ясо промиваємо та просушуємо рушником. Нарізаємо на маленькі шматки.
2. Всі інша інгредієнти також мілко подрібнюємо.
3. Складаємо інгредієнти в глибоку ємність.
4. З решти інгредієнтів готуємо соус, добре перемішуємо.
5. Заливаємо соусом складові тартару та ще раз добре перемішуємо.
6. Викладаємо тартар у кулінарне кільце, знімаємо його та подаємо до столу.
На OBOZ.UA є й інші рецепти тартару:
- З сьомги
- З телятини
- З лосося