Краще, ніж оладки: ресторатор дав рецепт ніжних млинців із кабачка
Краще, ніж оладки: ресторатор дав рецепт ніжних млинців із кабачка

Краще, ніж оладки: ресторатор дав рецепт ніжних млинців із кабачка

Відомий одеський ресторатор Савва Лібкін на своїй сторінці в Instagram продемонстрував, як приготувати ніжні та по-ресторанному смачні млинці з кабачка.

Для приготування кабачкових млинців нам знадобляться такі інгредієнти:

  • кабачки молоді - 500 г
  • яйця - 4 шт.
  • сир пармезан - 1 ст.л.
  • борошно - 1 ст.л.

Кабачки натираємо на крупній тертці, додаємо дрібно натертий пармезан, яйця та трішки борошна та добре все перемішуємо. Сіль додавати на цьому етапі не потрібно.

Тісто для млинців із кабачка виходить більш рідким, ніж для кабачкових оладок.

Смажимо кабачкові млинці як звичайні на розігрітій пательні на середньому вогні з обох боків. Пательню перед кожним млинцем трішки змащуємо олією. Ресторатор радить використовувати пательні невеликого розміру, тоді млинці буде легше перевертати.

Солимо кабачкові млинці вже в готовому вигляді.

Для подачі кабачкових млинців ресторатор пропонує кілька особливо смачних ресторанних варіантів:

  • додаємо шматочки слабосоленого лосося;
  • грецький йогурт + подрібнені фісташки;
  • натерта, стара овеча бринза та сметана.

Українці в коментарях оцінили таку ідею для сніданку:

"улюблена страва на сніданок";

"Круто ще намазати крем сиром вершковим, рибка червона і шматочки авокадо. Дуже смакує";

"Дуже чудова страва! Обожнюю оладки або млинці з кабачків та цукіні. По-перше, низькокалорійні, по-друге, надзвичайно смачні!".

Останні новини України:

Шашлик буде м'яким і соковитим: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.

Фантастично смачні фаршировані яйця: Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.

Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий і суперсмачний рецепт.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader