"Це кінець для Вайлдера": Усик – про сенсаційну перемогу Чжилея
"Це кінець для Вайлдера": Усик – про сенсаційну перемогу Чжилея

"Це кінець для Вайлдера": Усик – про сенсаційну перемогу Чжилея

У перший день літа, 1 червня, китайський боксер надважкої ваги Чжан Чжилей сенсаційно переміг колишнього чемпіона світу за версією WBC Деонтея Вайлдера. Бій достроково завершився у п'ятому раунді: "Бронзовий бомбардувальник" був відправлений у нокаут.

Усик відреагував на брутальний нокаут у бою Чжилей – Вайлдер

Для Деонтея Вайлдера поразка від Чжилея стала четвертою в останніх п'яти поєдинках: до цього він двічі програв Тайсону Ф'юрі в чемпіонських поєдинках, а також поступився Джозефу Паркеру.

Абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Олександр Усик прокоментував несподівану звитягу Чжилея в бою з Вайлдером. На думку українця, Деонтей після цієї невдалої серії Деонтей вже не зможе повернутися на вершину хевівейту.

Це був хороший бій, але я думаю, що для Вайлдера це кінець,
– сказав Усик.

38-річний Деонтей Вайлдер виступає на професіональному рингу з 2008 року. За цей час він провів 48 професіональних поєдинків, у яких здобув 43 перемоги. Також у послужному списку американця одна нічия з вищезгаданим Ф'юрі.

Нагадаємо, перед боєм проти Чжилея Деонтей Вайлдер довгий час був абсолютно впевнений у своїй перемозі, однак незадовго до поєдинку почав сумніватися у власних силах та сказав в одному з інтерв'ю, що даний бій може стати останнім у його кар'єрі.

Теги за темою
Спорт Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader