Гуляш завжди готується з м'яса, але можна використовувати не тільки свинину, але і куряче м'ясо. Для того, щоб гуляш був густим, додайте вершки, смажені гриби.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного гуляшу з м'яса, грибів та вершків.
Інгредієнти:
- 500 г свинячої вирізки
- 300 г печериць
- 1 цибулина
- 3 зубчики часнику
- 100 мл вершків 30-33%
- 100 мл води
- 2-3 ст л соєвого соусу
- спеції
- зелень
Спосіб приготування:
1. Свинину поріжте на шматочки та обсмажте на сковороді.
2. Далі до м'яса додайте гриби, обсмажте подрібнений часник і цибулю, додайте в м'ясо. Обсмажте 1-2 хвилини і влийте вершки з водою.
3. Додайте улюблені спеції та тушкуйте на повільному вогні ще 10 хвилин до загусання соусу.
Присипте зеленню і можна їсти!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Гуляш із телятини
- Суп-гуляш
- Гуляш із яловичини в мультиварці