"Був з ознаками легких травмувань": в лікарні Житомира після відвідин ТЦК помер чоловік
"Був з ознаками легких травмувань": в лікарні Житомира після відвідин ТЦК помер чоловік

"Був з ознаками легких травмувань": в лікарні Житомира після відвідин ТЦК помер чоловік

Чоловіка "схопив" епілептичний напад, спричинений тривалим вживанням алкоголю, кажуть в ТЦК. Йому надали першу допомогу і викликали на місце медиків.

В лікарні Житомира помер військовозобов'язаний, якого доправили до медзакладу з ТЦК. Про це розповіли у Житомирському обласному терцентрі комплектування та соціальної підтримки.

У ТЦК відкинули звинувачення про причетність до смерті чоловіка. Тут кажуть, що він помер через епілептичний напад.

"28 травня 2024 року до 2 відділу Звягельського РТЦК та СП доставили військовозобов’язаного Сергія К. для проходження ВЛК. Свідки зазначають, що чоловік декілька днів до цього зловживав алкоголем і був з ознаками легких травмувань. Уранці 29 травня чоловіка "схопив" епілептичний напад, спричинений тривалим вживанням алкоголю. Йому надали першу невідкладну медичну допомогу, викликали карету "швидкої", — проінформували в обласному ТЦК.

Зазначається, що на місце викликали слідчо-оперативну групу, яка визначила, що громадянин самоскалічився.

"На жаль, 2 червня 2024 року від отриманих під час епілептичного нападу травм чоловік помер у лікарні. Слідчі, які проводили експертизу, зазначили: жодного стороннього фізичного впливу на чоловіка не чинилося", — проінформували в ТЦК.

Нагадаємо, що на Київщині чоловік, після того, як його затримали працівники ТЦК,намагався вкоротити собі віку. Він дістав ніж і перерізав собі вени.

5 травня повідомлялося, що в ТЦК Кривого Рогу помер військовозобов'язаний. В установі повідомили, що смерть чоловіка сталася внаслідок епілептичного нападу.

Теги за темою
смерть
Джерело матеріала
loader
loader