На Вінниччині перекинуся мікроавтобус з 17 дітьми, є постраждалі: з'явились подробиці. Фото
На Вінниччині перекинуся мікроавтобус з 17 дітьми, є постраждалі: з'явились подробиці. Фото

На Вінниччині перекинуся мікроавтобус з 17 дітьми, є постраждалі: з'явились подробиці. Фото

У Вінницькій області перекинуся мікроавтобус з 17 дітьми, які повертались з екскурсії. Внаслідок аварії один неповнолітній був доставлений до лікарні, інші, після надання допомоги, були відпущені додому.

Про це повідомили у Нацполіції. ДТП сталося вночі 4 червня неподалік від села Кунка, Гайсинського району.

За попередніми даними, 46-річний водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter, що здійснював нерегулярні пасажирські перевезення, втратив керування, через що транспортний засіб перекинувся. У салоні перебували 17 дітей віком від 7 до 17 років та 5 дорослих. Група поверталася з екскурсії.

Медичну допомогу надали 7 пасажирам, з яких 5 були підлітками віком 16 та 17 років. Один з них був госпіталізований. Інші постраждалі отримали необхідну допомогу і були відпущені додому.

Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп'яніння, який показав, що він був тверезий. Мікроавтобус було відправлено на арештмайданчик.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

У Дарницькому районі столиці водій Chevrolet протаранив три припарковані авто, а потім намагався втекти з місця ДТП. У чоловіка були ознаки сп’яніння, проте пройти медичне освідування він відмовився.

Як повідомляв OBOZ.UA, в Оболонському районі Києва в суботу, 1 червня, на перетині вулиць Гаванської та Набережно-Рибальської зіткнулись два легковики. Внаслідок ДТП рух транспорту у бік Подолу було дещо ускладнено кілька годин.

Лише перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader