Блогер Ніколас Карма після нападу розповів про панічні атаки через хейт
Блогер Ніколас Карма після нападу розповів про панічні атаки через хейт

Блогер Ніколас Карма після нападу розповів про панічні атаки через хейт

TikTok-блогер Ніколас Карма, на якого напали в центрі Львова, зізнався, що довгий час страждав від панічних атак. За його словами, причиною цього став хейт, з яким він стикався на вулицях міста.

- Хочу, щоб ви знали про мій емоційний стан, тому що я довго тримав це в собі, і я дуже втомився від цього. Я не був готовий до такої сторони життя. Я завжди думав, що якщо ти чесна людина, ведеш гідний спосіб життя, то й боятися нічого, але виявилося, що деякі люди дуже злі, нахабні, без почуття кордонів тощо. Я думав, що дуже сильний, опрацьований, але моя нервова система дала збій, – зазначив інфлюєнсер в Instagram.

Щоб впоратися із панічними нападами, Ніколас пройшов курс лікування антидепресантами, а також працював із психотерапевтом.

- Це все через такі ситуації. Я почав боятися ходити вулицями, бо ось такі провокації та п'яні люди, вигуки, мати змушували мене дуже стресувати, у мене почалися панічні атаки. Я перестав спати, їсти, я дуже схуд. Це стосується й того, що спочатку знімають мене ззаду, а потім підходять до мене та просять потиснути руку. Я тисну руку, все нормально, але наступного дня публікують у соцмережах відео, кажучи "Фу, Карма, зловив зірку. Мені навіть руку не потис" і в коментарях відразу ж посипалося...

На Карму напали на Площі Ринок у Львові, де інфлюєнсер знімав нові відео з перехожими. Невідомі молодики почали вигукувати нецензурну лайку на його адресу, і Ніколас підійшов до них, щоб роз'яснити ситуацію. Внаслідок інциденту команда блогера викликала поліцію, а сам Карма відправився до лікарні після того, як йому забризкали очі перцевим балончиком.

- Коли таке відбувалося, я вмикав камеру, підходив до людей і проводив із ними профілактичну бесіду, пояснював, що так некрасиво робити. У результаті вони вибачалися і такі відео я нікуди не публікував, тому що тема закрита. Тут так не сталося. Багато людей за мене заступалося. Коли вони вимкнули камеру, я сказав оператору, що треба йти. Я побачив, що почалася бійка. Я зрозумів, що ця ситуація зайшла надто далеко, зателефонував до поліції, щоб перенести все у правове поле. Після цього я побачив, що цей хлопець почав тікати. Я підійшов до нього, щоб поговорити з ним і почекати на поліцію. Він мені теж запшикав очі балончиком і втік, – пояснив блогер.

Ніколасу 29 років. До блогерства працював кур'єром, здобув освіту хореографа, а також записував пісні. Здобув популярність завдяки рубриці "Скільки коштує ваш look?", яку записує з перехожими на вулиці. На даний момент на обліковий запис Карми в TikTok підписано понад 530 тисяч користувачів, а в Instagram - 350 тисяч осіб.

Переглянути цей допис до Instagram

Ніколас Карма (@nicolas_karma_official)

Джерело матеріала
loader
loader