У Києві зіштовхнулись три авто: загинула дитина, вагітна жінка – у важкому стані
У Києві зіштовхнулись три авто: загинула дитина, вагітна жінка – у важкому стані

У Києві зіштовхнулись три авто: загинула дитина, вагітна жінка – у важкому стані

На Броварському проспекті сталась смертельна ДТП. Внаслідок аварії загинула дитина, вагітна жінка та чоловік у важкому стані у лікарні.

Водій виїхав на зустрічну

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської міської прокуратури почалось досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. Внаслідок цього потерпілий загинув.

Аварія сталася близько 12:30 на Броварському проспекті.

Правоохоронці встановили, що 39-річний водій, який був за кермом BMW, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіштовхнувся із зустрічним автомобілем марки Changan, який після удару виїхав в некерованому стані на зустрічну, де зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo.

Внаслідок ДТП водій Chevrolet Aveo, його пасажирка – вагітна жінка у важкому стані без свідомості доставлені в лікарню. Ще один пасажир цього ж автомобіля – 1,5-річна дитина від отриманих травм померла на місці аварії.

Водія BMW затримали. Тест на Драгері показав, що він був тверезий. Йому оголосять про підозру.

В автотрощі на Київщині зіткнулись вантажівки та легковик

  • Смертельна аварія сталась зранку 8 травня поблизу села Святопетрівське. Посеред траси зіткнулись два вантажних автомобіліта один легковий. У пресслужбі ДСНС Київщини повідомили, що внаслідок ДТП загинуло троє осіб. Обставини та причини смертельної автопригоди встановлять правоохоронці.
  • За словами рятувальників, 8 травня о 10:30 до них надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Святопетрівське Бучанського району. До місця події рятувальники одразу ж направили черговий караул 62-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Вишневого.
  • Прибувши на місце, караул встановив, що ДТП сталась за участю 2 вантажівок та 1 легкового автомобіля. Внаслідок зіткнення транспортних засобів загинули 3 особи (1 чоловік та 2 жінки).
Теги за темою
ДТП Київська область
Джерело матеріала
loader
loader