"У хлопця поменше скілів більше": Холіфілд прогнозує нокаут у поєдинку Усик — Ф'юрі
"У хлопця поменше скілів більше": Холіфілд прогнозує нокаут у поєдинку Усик — Ф'юрі

"У хлопця поменше скілів більше": Холіфілд прогнозує нокаут у поєдинку Усик — Ф'юрі

Ентоні Джошуа ставить на свого колишнього опонента. Він чекає на перемогу українця і вважає його феноменальним бійцем. Легенда боксу Леннокс Льюїс, своєю чергою, чекає на кращу версію Тайсона Ф'юрі.

У ніч із суботи на неділю 19 травня приблизно о першій годині за київським часом на Kingdom Arena в столиці Саудівської Аравії Ер-РіядіОлександр Усик і Тайсон Ф'юрі битимуться за чотири головні боксерські пояси. Водночас світ боксу розділився у своїх прогнозах на бій Усик — Ф'юрі. Про це повідомляє Talksport.

Інформація про боксерів

У майбутньому бою зійдуться чемпіон WBC і володар поясів WBO, WBA та IBF.

Усик — Ф'юрі: прогноз Майка Тайсона

Майк Тайсон і "Циганський король"

Колишній боксер висловив свою думку про майбутню зустріч Усик — Ф'юрі. Хто переможе, покажуть кілька раундів, вважає він.

"Я вибираю Тайсона. Думаю, що він його здолає, зловить, я так думаю, але можу помилятися. З маленькими хлопцями важко битися, тому що в них важче влучити, вони менші. Він багато бігає, багато рухається, Тайсону, ймовірно, знадобиться кілька раундів, щоб звикнути, буде складно, він дуже маленький і дуже швидкий", — сказав Майк Тайсон.

Усик — Ф'юрі: думка Леннокса Льюїса

Легенда боксу Леннокс Льюїс теж дав свій прогноз на бій Усик — Ф'юрі. Він попереджає українця, що йому доведеться битися з поліпшеною версією Тайсона.

"Я вважаю, що у Тайсона чудові якості: він високий, вміє боксувати в обох стійках і може йти вперед", — сказав він.

За його словами, перемогти більшого боксера складніше, у нього перевага.

"Думаю, Тайсон Ф'юрі готовий дуже добре, але й українця я не скидаю з рахунків", — сказав Льюїс.

"Олександр Усик переможе", — Ентоні Джошуа

У бою Усик — Ф'юрі Джошуа ставить на свого колишнього опонента.

"Послухайте, я бився з Олександром Усиком, тому можу говорити тільки про свій досвід. Феноменальний боєць, робить все як слід, і я б сказав, що він виконав дійсно хорошу роботу. Я ніколи не бився з Тайсоном Ф'юрі, тому не можу говорити про те, як він виступатиме або як було б зустрітися з ним. Але, виходячи з того, що мені відомо, можу сказати, що Олександр Усик переможе", — зазначив Джошуа.

Усик — Ф'юрі: прогноз Евандера Холіфілда

"Як на мене, менший хлопець, мабуть, володіє кращими навичками, він швидший і, я думаю, що це може бути нокаут.

"Він, ймовірно, здолає його, тому що зможе завдати більше ударів, ніж Тайсон", — сказав Холіфілд.

61-річний Холіфілд розповів, що якось зустрів Усика, і той сказав йому, що збирається зробити те саме, що і він. Стати чемпіоном у першій важкій вазі, а потім — і абсолютним чемпіоном світу в надважкій.

"Бажаю тобі всього найкращого, чувак, сказав я, — пригадав Холіфілд. — Я бачив, як він б'ється, він шульга, який б'ється дуже наполегливо, не здається, завжди у формі. Британець зарекомендував себе як хороший боєць, але іноді він не підтримує себе у формі, коли ти запускаєш себе, це може позначитися. Я просто думаю, що в Усика хороше мислення, майже таке саме, як і в мене", — сказав Холіфілд.

Він також додав, що не любить обирати переможця заздалегідь, бо може трапитися все, що завгодно.

"У цьому бою вони обидва великі бійці", — додав він.

Ріккі Хаттон

На думку колишнього британського боксера Ріккі Хаттона, минулий непереконливий вихід на ринг "Циганського короля" проти Френсіса Нганну став для нього найкращим стимулом, щоб добре підготуватися.

"У нього є зріст, розмах, швидкість. Він може боксувати лівою. Він така собі велика версія Усика. Думаю, в кінцевому підсумку йому вдасться його зупинити. В українця будуть свої моменти, тому що в нього хороша техніка", — сказав колишній боксер.

Нагадаємо, що український боксер Усик на прес-конференцію із суперником вийшов у білому костюмі з чорною вишивкою.

Також повідомлялося, щобатько Ф'юрі побився з представником української команди.

Теги за темою
Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader